Ознаке

Борба за истину. – Ову вест и снимак послао нам је стални сарадник часописа ”Људи говори” проф. Александар Петровић па је са задовољством делимо са Вама.

Радомир Батуран
_________________________________________________
залазак (епохе лажи о...) - фотодокументација "Заветина" - И.мЛ.

залазак (епохе лажи о…) – фотодокументација „Заветина“ – И.мЛ.

Лажна пропаганда и лажи да се Срби “униште “
 
Adrian A.McQueen,  млади Британац,  направио је изузетно добар кратки документарни филм, веома добро документован у којем показује како су Срби неправедно  на мети светских сила,  светских медија и  Ватикана. 
04.05.2013. извори: ambassador-serbiaAdrian McQueenФБР превод Љиљана Јовановић,приредила уредник Биљана Диковић

____________________________

Treba biti i dalje samo uporan i uporan i uporan.

 
http://facebookreporter.org/adrian-a-mcqueen-%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0-%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8/
  

Adrian A.McQueen
“Even at the Doors”

Adrian A.McQueen каже:
“Срби су били највише демонизована  група у модерном времену, а њихова страна приче никада није представљена свету. Ова етничка група на Балкану је  неправедно сатанизована, а већина света је поверовала лажној  пропаганди и отвореним лажима. Малтретирање и  лажно представљање Срба, православне етничке групе на Балкану, је најбољи пример како медији, историчари и влада  намерно искривљују чињенице, уједињени  са циљем да остваре њихове похлепне циљеве и тежње.”
Ово је фантастичан документарни филм који открива добро документовану антисрпску пропаганду и лажи о Србији и Србима.
***

 “Српски  патриотски народ, је  један од најбољих  бораца у Европи.”

Sir Peter Tapsell 

 

***
“Свако ко познаје историју Балкана зна да је Косово део Србије. Српске руке су очистиле поља Косовска, изградиле села и путеве, створиле  изузетне светиње у славу Бога, Његовог Сина  Исуса Христа и Светаца.  Српска крв је бранила ова богатства од Турака 1389 и поново 1912, против Аустријанаца 1915, против фашистичких Немаца, Италијана и Албанаца у Другом Светском рату.”
“Косовска Криза” од Војина Јоксимовића, страна 54.
***

 

***

 

Папска антисрпска мржња је била жестока  кроз векове. Папа Луције II прозвао је Србе “тлачитељима Свете Цркве” “кугом Цркве” “крадљивцима прихода свештенства” “освајачима”.
Папа Хонорије III (1221) звао је Србе и све Словене “лисицама, побуњеницима, јеретицима, “перфидним растурачима”.
Gregory IX (1234) was horrified by the “perfidy of the Slav heretics. Boniface VIII (1298) calledthem “evil offspring”. To Pope John XXII (1319) Bosnia was a “land of heretics and polluted spots of infidelity”.
To Pope Clement VI (1351) the Serbs were “iniquitatis filii”-“sons of unreasonableness” and“fidei Christianae adversi” “adversaries of the Church”. The great Inquisitor Torquemada denounced them as”pestilentes hominess”
– Terror over Yugoslavia by Avro Manharttan p.7.
Грегорије IX (1234) је био ужаснут “перфидношћу Словенских јеретика”. Бонифације VIII (1298) звао их је “потомци зла”. Папа Јован XXII (1319) Босна је била “земља јеретика и  место загађено неверницима”.
Папа Климент VI (1351) Срби су “синови неразумности” и “противници Цркве”.
Велики Инквизитор Торквемада их је окарактерисао као “нездраве људе”.
Терор над Југославијом од Avro Manharttan страна 7.
 

 

Гроф Carlo Sforza: “Наравно, додао је кардинал, да је штета што Србија није била понижена много раније, током последњих година Његова Светост је често изражавао жаљење што Аустро-Угарска није успела са кажњавањем “свог опасног суседа на Дунаву”.
Савремена Италија – Carlo Sforza  страна 154.
 

 

“На Балкану, историја се стално понавља” — Др Војин Јоксимовић
***
ФИЛМ СЕ БАВИ СТРАДАЊЕМ СРБА И ДОКАЗАНИМ ЛАЖИМА ПРОТИВ СРБА У ВРЕМЕНУ ПРЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА ДО ДАНАС, АЛИ И ОНИМА КОЈИ СУ МАСАКРИРАЛИ СРБЕ, ОНИМА КОЈИ СУ САУЧЕСТВОВАЛИ И КОЈИ СУ БЛАГОСИЉАЛИ МЕДИЈСКО И СТВАРНО УБИЈАЊЕ ЈЕДНОГ НАРОДА, О БОМБАРДОВАЊУ СРБИЈЕ И УБИЈАЊУ СРБСКОГ НАРОДА ОД СТРАНЕ НАТО-а, ГОВОРИ О БОНДСТИЛ-у И РУДНИМ БОГАТСТВИМА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ… ЧАК ОБЈАШЊАВА И ЛАЖИ У ФИЛМОВИМА КОЈИ СРБЕ ДАНАС ПРЕДСТАВЉАЈУ КАО УБИЦЕ – ШТО НИЈЕ ИСТИНА… У СВЕТУ И НА ПРОСТОРУ БИВШЕ СФРЈ, ВЕЗАМА ИЗМЕЂУ ВАТИКАНА И ЛОНДОНА, СЛОВЕНИЈЕ, ХРВАТСКЕ, БиХ, ДО КОСОВА И МЕТОХИЈЕ… ОД АЛОЈЗИЈА СТЕПИНЦА ДО ТУЂМАНА, ИЗЕТБЕГОВИЋА, БИЛА КЛИНТОНА, ЖОЛИЈЕВЕ, ШРЕДЕРА, БЛЕРА, БУША, ТАЧИЈА, ПЕНТАГОНА И ЦИА-е… ЈАСНО, У 15 МИНУТА ДОКУМЕНТАРНОГ МАТЕРИЈАЛА, ОБЈАШЊЕНО СТРАДАЊЕ И ИСТИНА О СРБИМА.
***

 

***

 

***

 

 

 
“Присуство Муџахедина у Босни и Херцеговини је један од најспорнијх аспеката сукоба… чиме се поставља темељ за незадовољство муслимана унутар граница Европе. Читава плејада народа – Саудијци, Вехабисти, Сиријски Алавити, Ирански Шиити, Палестински Хамас, Муслиманска браћа из Египта, Авганистанци, Кувајћани, Суданци, и Северно-Африканци – сви су привучени заједничком идејом да се одбрани и поврати чистоћа муслиманске вере, и заштити од неверника.”
“Тајмс” 21. октобар 1994.

 

“Током Босанског рата западни поглед на сукоб је постао толико монолитан, не видећи ништа друго него само врлине муслимана и ништа друго но зло Срба, да су  у изјавама   Ватикана о сукобима више осуђивани Срби него муслимани, не обраћајући пажњу на злочине муслимана над Хришћанима.”
“Unholy terror” Јohn R Schindler страна 94.

 

“Слободан Милошевић, бивши Председник Југославије говорио је скоро четири часа у Хашком Суду. Користио је свој наступ да оптужи заједницу коју чине Ватикан, Немачка и САД за растурање Југославије.”
The Daily Telegraph среда 1 Септембар 2004.
Збигњев Бжежински
 

 

“Ватикан на Косово гледа као могући простор за ширење Римокатоличанства, (пут на Исток) у “земљу мисионара” као и могућност ширења свог утицаја на Балканску обалу Јадранског мора. (наше море)”

Косовска криза од Војина Јоксимовића стр. 6

 

 

“Влада је потврдила да је јединица SAS успешно заробила групу етничких Албанских ратника осумњичених да су убили на десетине невиних Срба. Инцидент је описао Brigadier Robert Fry, као “немилосрдна масовна убиства са предумишљајем”.“

EYE SPY Други том, 2001.

 ***
…ОБЈАШЊАВА ШТА ЈЕ РАДИЛА КЛА- ОВК, УЧК СРБИМА НА ПРОСТОРУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: УБИСТВА, СКРНАВЉЕЊЕ ГРОБАЉА, УНИШТАВАЊЕ МАНАСТИРА…

 

И КАКО СУ НЕВИНИ ЉУДИ – СРБИ ПОСТРАДАЛИ…

 

 https://www.youtube.com/watch?v=JZwwisMkj6I

“Верујем да ће истина на крају да победи.”

John Wycliffe